در کنار اقامت در بلغارستان و استفاده از تور بلغارستان می توانید از غذاها و رستوران های محبوب کشور بلغارستان نیز لذت ببرید. این غذای مطبوع و پرچرب را میتوانید در تمام نانفروشیها یا شیرینیفروشیهای بلغارستان بیابید. استاندارد حقیقی مطایبه خوش طعمی بانیستا، پنیر آن است که تاحدود زیادی شبیه به پنیر فتا است. داخل خمیر آن با موادی آشنا پیاز، کلم، اسفناج، قارچ و کدو تن پروری پر میشود. اگر ذائقهای شیرین دارید میتوانید آن را با سیب و گردو نیز پر کنید.در هر حال بانیستا به هر شیوهای حاضر شود جزو جدانشدنی صبحانهی بلغاری است. در ادامه در اطلاعات سفر به بلغارستان در مورد غذاهای محبوب کشور بلغارستان بیشتر صحبت خواهیم کرد.
این غذای لذیذ و بی مزه دلچسب از خانوادهی یکی از غذاهای گمنام یوگسلاوی به نام کبابپیسی(ćevapčići) و غذای رمانیایی به نام میتیتی(mititei) است.این کباب طبق معمول با نوعی معجون خنک بلغاری سرو میشود. اما مهم محو با چه نوشیدنی صرف شود، نکتهی مهم دربارهی این غذا موادی است که با آنها در غذاخوری اسکان میگیرد. تاپ :صفت عالی ترکیبی که میتوان در کنار کبابچه بکار برد، سیبزمینی سرخ شده و پنیر سینرهی رنده شده است و حسب معمول از زیره و فلفل سپید برای طعمدار کردن آن مصرف میشود.
شوپسکا یکی از سالادهای غامض اما خوشمزهی بلغاری است. این سالاد با ترکیب گوجهفرنگی، خیار و بصل فراهم و با حشمت فزونی جعفری آراستگی میشود.شوپسکا یکی از وعدههای غذایی مشهی است که به عنوان پیشغذا صرف میشود.نکتهی برازنده اعتنا این سالاد رنگهای آن است، سپیدرنگ (پیاز)، سبز (خیار) و سرخ (گوجهفرنگی) به رنگ بیرق بلغارستان است و همین نکته این سالاد را به یک غذای ملی مستحیل مسخ کرده است.
دستور پخت این غذا در پلید منطقهی بالکان ناآشنا دگرگون است، اما نسخهی بلغاری آن از سیبزمینی، تخممرغ و ماهیچه چرخکرده مرتب میشود.این غذا هیئت نهج وجد علاقهی رجال بلغاری است و یک مزاح دربارهی آن نیستی دارد که میگوید: «مردان بلغاری نمیتوانند با زنی که قادر به پخت موساکا نیست، زناشویی کنند.»نسخهی یونانی آن بر پایهی بامجان طبخ میشود اما موساکای بلغاری از لایههای سیبزمینی و عضله روبراه میشود و روی آن با لایهای از ماست بلغاری پوشانده میشود.
اگر از یک بلغاری بپرسید بهترین ترکیب غذایی با نان تست چیست؟ قطعا جواب فلفل سیاه و گوجهفرنگی خواهد بود. این وعدهی غذایی غامض و بامزه معاصر در شیشههای کوچک فروخته میشود، ارچه هنوز هم بسیاری از خانوادهها آن را در منزل ساختمان فراهم میکنند. نیز غذایی جانان بین کودکان است.با حرمت به پیاز، سیر و زیرهای که در تهیهی لیوتنیستا کاربرد میشود، این غذا طبعی گرم دارد و طبق معمول در فصلهای تیر و زمستان سرو میشود.
هرچقدر لیوتنیستا بین کودکان جانانه است این غذا وسط بزرگسالان تخلص دارد.این سوپ از سیرابی و ادویههای انبوه پرداخته میشود و با حرمت به ذائقهتان میتوانید از سرکه، چربی زیتون، نمک و فلفل نیز فقره سبب طعمدار کردن آن مصرف کنید.سوپ شکمبه یکی از غذاهایی است که حسب معمول در ساعات اولیهی صبح و در رستورانها کوچک سرو میشود.